Kontakta oss

 • Öppettider är måndag-fredag kl 11:00-17:00..
 • Du måste vara minst 18 år gammal för att boka en tid.
 • Se över våra artister innan du fyller i formuläret, så att du vet vilken artist som passar för just ditt motiv. Artisterna på Unikum Tattoo kan göra alla möjliga sorters tatueringar men enbart i den enskilde artistens stil.
 • Vi återkommer vanligtvis inom några arbetsdagar, men det kan dröja betydligt längre också vid hög belastning.
 • Det kan vara bra att hålla ett öga på skräpposten iom att mailen ibland hamnar där av misstag tyvärr.

Din tatuering:

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, heic, jpeg, pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 3.

  Konsultation
  Vilka tider du kan komma på konsultation, om du valt "endast specifika tider".

  Ålder(Obligatoriskt)
  Du måste ha fyllt 18 år för att du ska få bli tatuerad hos oss. Är du yngre än 18 kan du använda formuläret för att skicka in frågor, men du måste vänta tills du är fyllda 18 innan du kan bli tatuerad.

  GDPR(Obligatoriskt)
  Vi sparar datan i detta formulär för att kunna följa upp och svar på frågor. Vi sparar även på filer ni bifogat för att kunna utföra ett så bra jobb som möjligt. Ingen data kommer att på något sätt delas med tredje part. Data som inte längre används, raderas. Email-konversationer sparas för att kunna utföra ett så bra arbete som möjligt men även dessa raderas när den inte längre behövs för att utföra arbetet. Vi arbetar med att följa GDPR. Vill man inte godkänna att vi tar del av dessa personuppgifter hänvisar vi till att ringa till studion eller besöka oss istället.

  Tänk på att om du valt att ladda upp en eller flera inspirationsbilder, så kan skickandet av formuläret ta lite tid. Det hjälper inte att trycka på Skicka-knappen en gång till.

  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.